saraskastrull.blogg.se

Smarrig mat på Mitt vis

Grillat i Februari

Kategori: Kött

 
Igår (17feb) var det så soligt och friskt väder så jag beslutade mig för att grilla.
Det blev grillad kassler med en ljummen potatissallad och rödlöks/vitlökssmör.
 
Potatissalladen:
Koka potatis. Under tiden så blandar du ihop skivad rödlök, paprika, hackad färsk persilja, tomater ev lite kapris.
När potatisen är klar så skär den i lagomt stora bitar och vänd ner i grönsakshacket. Sen tillsatte jag en matsked ajvar(paprikasmet) och vände runt.
 
Rödlökssmöret:
Finhacka rödlök och fräs i smör. Tillsätt finhackad vitlök på slutet och låt svalna av.
Blanda med riktigt smör och forma till ägg eller vilken form man nu vill ha,
TOKGOTT till grillat!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: